Bank & stoel stofferen goede prijs

Home / Bank & stoel stofferen goede prijs

Bank & stoel stofferen goede prijs

Bank & stoel stofferen goede prijs Wij! De Bank Stoffeerders “Altijd net iets beter” geloven in vakmanschap allereerst met zorg werken aan uw meubels met behulp van de nieuwste materialen en technieken. Een ambacht als stofferen is in de kern al eeuwen hetzelfde, alleen de uitvoering wordt met alle nieuwe mogelijkheden steeds duurzamer.

Moderne-klassieke Bank & stoel stofferen wat is de prijs?

Bank & stoel stofferen voor een goede prijs?  Direct bij de stoffeerder zonder tussen handel. Geen probleem. Om u een idee te geven wat de kosten kunnen zijn voor het stofferen van uw meubels, Het stofferen in stof of leer van een stoel is v/a € 75. fauteuil v/a € 150  bank v/a € 800. geheel afhankelijk van model u wensen stof of leer kwaliteit en de slijtage staat van de meubelen. Maar dan nog altijd 40 tot 60% goedkoper dan een nieuwe aankoop.Vraag direct een vrijblijvende offerte Contact ons en uw hoort spoedig van ons.

Actie tijdelijk een 15% korting op al onze stof of leer prijzen. Contact ons

Zeker een moderne bank van Gelderland, Leolux of Artifort en andere bekende of onbekende merken, deze bekleden wij met zorg zodat u weer kunt rekenen op  een langdurig tweede leven.

Uw bank of stoel van uw Caravan, boot of Camper stofferen?

Ook kunnen wij u ook helpen met stramheid van de kussens of bekleding van uw caravan of boot. Ook voor stofferen van camper kussens, of voor de kussens van uw loungebanken stofferen kunt u bij ons terecht. We adviseren u graag over de te kiezen soorten vullingen en stoffen modern klassieke meubelstof voor iedere dag van bv. De Ploeg, voor het optuigen van boot of caravan kussens.

Horecameubilair bank kantoor stoel speciale zit bank stofferen.

Wilt u horeca of bureaustoelen laten stofferen? waarvan door de gebruikelijke ongelukjes de stof-leren bekleding is beschadigd, versleten? Hiervoor zijn de ervaren De Bank Stoffeerders “altijd net iets beter” bekleden deze weer netjes voor een nieuw leven.  Ook voor het herstofferen van een bed-achterwand, restaurantbank, zitbank, kunt u bij ons terecht. Contact ons

Bent op zoek naar een de bank-stoffeerder

wilt u eerst onze werkzaamheden in ons atelier bekijken , maak dan s.v.p  afspraak telefoon 026-3119308  We laten u dan ook graag voorbeelden zien van reeds door ons gestoffeerde meubelen.

U bent van harte welkom in onze showroom te Westervoort van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur zaterdag op afspraak. Contact ons

Stoel bekleden van Stof naar Leer: Kosten

Stoel snel stofferen? direct 7 gratis nuttige info tips

Stoel stofferen

Klassieke zitmeubels opnieuw stofferen

Caravan Camper Boot bankkussens opvullen kosten

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.