Garantie & service

Home / Garantie & service
Garantie & service
Garantie & service

Garantie & service

Uw CBM Garantie & service

De Bank Stoffeerder ”altijd net iets beter”, staat garant voor de kwaliteit van het geleverde werk. Dat geldt voor alle her stoffering reparatie vermaak opdrachten. Mocht u, ondanks al onze goede zorgen, toch een beroep willen doen op onze Garantie & service , dan vindt u onderstaand de voorwaarden:

Algemene garantiebepalingen

De Bank Stoffeerder ”altijd net iets beter”, geeft 3 jaar garantie op de kwaliteit van de totale her stoffering reparatie vermaak opdrachten . Deze periode gaat in op de dag van aflevering aan de 1e eigenaar opdrachtgever.

De garantiebepalingen van het CBM zijn van toepassing.

Zo zullen wij voor meubelen, die binnen 3 jaar na onze herstoffering, slijtage van de stof vertonen, altijd met  met een passende oplossing komen. Het gaat daarbij uitsluitend om slijtage van de stof dat toe te schrijven is aan normaal gebruik. Een service-melding met invloeden van buiten af vallen niet onder de garantie. Dit betreft onder andere verkleuren, shading, plooivorming, pilling meubelstof en andere veranderingen die te maken hebben met de eigenschappen van de stof, Maar ook het bij het zelf (laten) aanbrengen van anti vlek behandelingen.

Slijtage door gebruik van beschadigingen door bijv. spijkerbroek, transparantie, scherpe voorwerpen, vlekken verwijdering, die u zelf heeft veroorzaakt, vallen vanzelfsprekend niet onder de garantie

Garantiebepalingen van het C B M zijn van toepassing. Formulier kan op aanvraag worden toegezonden.

Heeft u vragen of wilt u onze showroom bezoeken? Bel 026-3119308  contact ons .

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.