Meubel onderhoud na herstoffering Tips..

Home / Meubel onderhoud na herstoffering Tips..

Meubelstoffen lang genieten door onderhoud
Meubelstoffen genieten met onderhoud, maar hoe?

Meubel onderhoud na herstoffering Tips..

Ook u wilt u lang genieten van uw bv uw De Ploeg  of andere stof? dan hier een advies voor diversen meubelstoffen.

Meubelstoffen lang genieten door onderhoud heeft als effect dat stof en vezeldeeltjes zich niet kunnen ophopen of gaan hechten aan het doek. Het is belangrijk daarbij uw meubel te stofzuigen met een glad hulpstuk, ook tussen en onder zitkussens.(let op de scherpe rand aan het einde van de zuigstang zelf) Het doel van goed stofzuigen is het verwijderen van vuildeeltjes, stof en zand (met een schurende werking, ook in en rondom naden!).

Vele meubelstoffen voelen zich prettig door een regelmatig onderhoud.

  • Knip lussen/ halen nooit af, maar stop ze terug in het weefsel.
  • Stofzuigen met een glad mondstuk en eventueel borstelen met een zachte meubelborstel.
  • Houd ook de naden op uw meubel stof – en vuilvrij.
  • Vermijd direct zonlicht.
  • Reinig uw meubelstof regelmatig, dit verlengt de levensduur.
  • Gebruik geen schoonmaakmiddelen, deze zijn vaak minder geschikt voor meubelstoffen.
  • Gebruik nooit zeep of afwasmiddel.
  • Impregneer in geen geval (zijn vaak al behandeld) meubelstof met vlek – en/ of vuil werende middelen. Dit kan de vezel aantasten en bijvoorbeeld de goede vuil werende eigenschappen van wol te niet doen. Ook op synthetische samenstellingen (bijvoorbeeld Trevira CS), is het minder geschikt. De garantie op de meubelstof vervalt dan volledig.
  • De Bank Stoffeerder voor ”altijd net iets beter”, adviseert alleen onderhoud – en reinigingsmiddelen van James. Deze zijn op onze stoffen getest.

Meubelstoffen lang genieten door onderhoud en reiniging verlengt de levensduur

De Bank Stoffeerder voor altijd net iets beter, verwerkt ook vele stoffen w.o De Ploeg en vele andere die zich laten zich uitstekend laten reinigen. De toepassing van de juiste reinigingsproducten en de juiste handelingswijze zijn van belang. Eveneens kunt u altijd een professionele reiniger inschakelen.

Met betrekking tot periodiek onderhoud is het grootste probleem de ophoping van huidvetten. Deze vindt u met name op de armleuningen, hoofdsteun en zitvlak. Een grauwe of vettige plek kan op den duur zichtbaar worden. Huidvetten laten zich uitstekend verwijderen door toepassing van James Water .www.james.eu/nl . Spray James Water op een droge badstof doek en wrijf hiermee in rustige lange halen over de vervuilde vlakken.

Groot onderhoud/ professionele reiniging: wij kunnen u een SWTM (Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging) gecertificeerd bedrijf aanraden die de reiniging kan uitvoeren. De aangesloten leden vindt u op www.swtm.nl.

Vlekverwijdering: In geval van vlekken, raden wij u in eerste instantie aan alleen water met een handdoek te gebruiken. Maak de handdoek goed nat met lauwwarm water en wring deze uit. Leg over de vlek en laat de handdoek drogen zonder deze tussentijds op te tillen (kan tot 24 uur duren). Grote delen van de vlek zullen tijdens het drogen van de handdoek worden opgenomen in de katoenen vezel.

De eventuele resten van de vlek kunt u na behandelen met James vlekkenwater of James vlek verwijderen. Zij zullen u altijd helpen een oplossing voor uw probleem te zoeken. Ook zijn de middelen online www.james.eu/nl direct te bestellen. 

Maar hoe spijtig of hoe goed de bovenstaande tekst het met u voor heeft de stoffen zijn niet meer schoon te krijgen.

Dan is de tijd dat u denk aan De Bank Stoffeerder voor ”altijd net iets beter” in herstoffering meubels voor betaalbare prijs de enige oplossing. Gratis vrijblijvende offerte Contact ons

https://debankstoffeerder.nl/meubels-ingezakt-en-versleten-bekleden.

https://debankstoffeerder.nl/stoel-bekleden-van-stof-naar-leer-kosten/

https://debankstoffeerder.nl/oude-design-bank-stofferen-niet-duur/

https://debankstoffeerder.nl/stoel-herstofferen-door-pim-bespaart-u-vele-euros/

https://debankstoffeerder.nl/stoel-overtrekken-wat-kost-dat/

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.