Meubels oud nu herstoffeer actie

Home / Meubels oud nu herstoffeer actie

Meubels oud opnieuw stofferenMeubels oud nu herstoffeer actie van je geliefde meubels,

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een mooi meubelstuk erft van bijvoorbeeld je grootouders. En het zou heel goed kunnen dat het meubelstuk niet past in je interieur. Of dat je echt geen afstand kunt doen van je geliefde meubels, omdat je er ondertussen heel erg gehecht aan bent geraakt. Maar je schaamt je stiekem wel voor de versleten uitstraling van je meubels. Kijk, bij zulke problemen nu meubels oud herstoffeer actie.

Actie tijdelijk een 15% korting op al onze stof of leer prijzen. Contact ons

Meubels oud herstofferen is nou net waar De Bank Stoffeerder erg bekwaam in is.

Wij zijn niet voor niets al jarenlang een begrip in meubelstoffering. Meubels restaureren, stofferen zit in ons bloed met vakmanschap en service hebben we al vele tevreden klanten kunnen helpen. Zelfs uw versleten kussens kunt u aan ons toevertrouwen. En natuurlijk voordelig bankhoes opmaat  stofferen wij uw banken, fauteuils en stoelen voor prijzen 40/50% goedkoper dan nieuw.

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN MEUBELREPARATIE, STOFFERING,OF UW BANK OPKNAPPEN! ZEGT U HET MAAR.

We beschikking over de modernste werktuigen, We kunnen uw meubels opknappen op een vakkundige en hoogstaande wijze. Dat vinden wij vanzelfsprekend, want alleen op die manier kunt u weer jaren blijven genieten van uw meubels.

En dat uit zich in een voordelig garantiebeleid. De Bank Stoffeerder  staat namelijk 3 j garant voor de kwaliteit van het geleverde werk. Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, ….Contact ons

NOG EVEN DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:

BLIJF GENIETEN VAN UW VERTROUWDE MEUBELSTUKKEN!

Het mooiste is natuurlijk dat u zo lang mogelijk kunt blijven genieten van bijvoorbeeld die mooie  Bank herstofferen op authentieke manier die ook zo goed past bij de rest van uw interieur. En maakt herstofferen het mogelijk om het leven van uw favoriete zitmeubels te verlengen.

Ontdek het gemak en informeer naar de mogelijkheden voor u. contact ons  bel direct op: 026 311 93 08.

https://debankstoffeerder.nl/meubels-ingezakt-en-versleten-bekleden.

https://debankstoffeerder.nl/stoel-bekleden-van-stof-naar-leer-kosten/

https://debankstoffeerder.nl/oude-design-bank-stofferen-niet-duur/

https://debankstoffeerder.nl/stoel-herstofferen-door-pim-bespaart-u-vele-euros/

https://debankstoffeerder.nl/stoel-overtrekken-wat-kost-dat/

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.