Onze nieuwe leren bank gaat plooien En Nu?

Home / Onze nieuwe leren bank gaat plooien En Nu?

 

Onze nieuwe leren bank gaat plooien En Nu?Onze nieuwe leren bank gaat plooien En Nu?

Probleem in stoffering en gebruik van een nieuwe bank of stoel kunnen door verschillende oorzaken plooivorming ontstaan. maar is geen direct kwaliteit probleem.  De plek waar u vaak zit rekt meestal de bekleding leer/stof wat uit en de softe onder stoffering vering zakt wat in. vaker bij moderne designs met nonchalante zitting of ruggen. Klassiek is en andere stoffeer wijze en dus weinig of geen plooivorming In beide gevallen is de gebruikte vulling essentieel in kwaliteit stoffering en dus plooivorming.

Wanneer komt plooivorming het meeste voor?

 Uiteraard mag deze voor stof -leer natuurlijk geen 9 cm meer zijn, maar wat ruimte is altijd nodig om te veel spanning op de stiknaden te voor komen. In alle gevallen kan een stoffeerbedrijf dit betaalbaar goedkoop vakkundig oplossen.

  • De gebruikte zitting vulling in de bank of stoel wordt in gebruik zacht. 
  • De vulling bestaat bijv. uit half dons. 
  • Verzakken van de onder vering, waar door de stof of leer bekleding uit.

Wilt u reparatie plooien als een goede vakkundige oplossing? Of maak een keuze voor her-stoffering 

De oplossing is plooien herstellen !of de bank stof/leer te vernieuwen?  Kan her-stofferen van de huidige bank zijn!  Zo is het lange zoeken naar een nieuwe geschikte bank die ook nog eens u gewenste en vaak aangepaste zitcomfort moet hebben niet nodig, uw in bezit zijnde bank wordt geheel naar u wens vernieuwd. Scheelt een grote investering vergeleken met nieuw meubilair aankoop is het 40 tot 60% prijs verschil en levert in principe hetzelfde op.  voordelig stofferen met stof, leer van uw eigen keuze geeft u weer het prettige home gevoel in eigen interieur. vrijblijvende prijs?

Wat zijn dan de kosten.

Het stofferen in stof of leer van een stoel is v/a € 75. fauteuil v/a € 150  bank v/a € 800.geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook voor u bank her stoffering een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons

Stoel stofferen Modern-Klassiek

Stoffeerderij Klassiek Modern Stofferen Nu 15% Korting

Artifort herstoffeer actie de prijs waard

Meubels voordelig nieuw stofferen goed idee!

Oude Design Bank Stofferen Niet Duur?

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.