Stoel stofferen

Home / Stoel stofferen

Stoel stofferenSTOEL STOFFEREN MET VOOR U HET EIGEN GELIEFDE ZITCOMFORT

Tegenwoordig is een versleten stof op uw geliefde stoel geen reden meer deze buiten de deur te zetten, daarbij zal door vakmanschap een stoel stofferen de goede zitting niet verloren gaan. Onze specialisten weten precies hoe ze uw stoel weer een nieuw uiterlijk kunnen geven. Daarbij houden we uiteraard altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Zodat een u stoel stofferen maar opnieuw bekleden kan zeker een goede keuze zal zijn met nog vele jaren zitplezier

VAKKUNDIGE KLASSIEKE-MODERNE STOEL STOFFEREN.

Wilt u uw dierbare  antieke stoel stofferen in juiste vorm of bank te laten bekleden, verwacht u vakmanschap. Door onze jaren lange ervaring op gebied van klassieke meubels stofferen.  beste prijs.Contact ons Hebben wij voor het verantwoord bekleden van banken of fauteuils alle technische vakkennis en kennis van diversen meubelstijlen in huis, ook van de benodigde materialen als crin en de koperen veren even als jute singelband hebben wij hier voor voorradig.

VERNIEUWING- REPARATIE SPECIALIST.

Of het nu gaat om vernieuwing of reparatie van uw antieke stoel of moderne meubels, als merken Leolux, Artifort, enz wij bieden ten alle tijden hoge kwaliteit. Ook voor stoel overtrekken wat kost dat en stofferen van uw klassieke of moderne kussens hebben wij moderne snijmachines in tot onze beschikking. Wanneer u kiest voor een herstoffering door de bank-stoffeerder bent u verzekerd van de juiste keuze.

Tevens het bedrijf voor diversen reparaties

  • Een stoel of bank ingezakt reparatie mogelijk
  • Losse stiknaden
  • Gescheurde onder vering
  • Zitkussen vulling vernieuwen of bij vullen
  • Diversen kleine reparaties
  • Altijd de juiste prijs kwaliteit verhouding
  • Altijd een 3-jarige CBM garantie

Voor meer informatie over bank of stoel stofferen prijs

NU ALLE MERKEN/MODEL 15%KORTING OP STOF/LEER 

Budget vriendelijke indicatie prijzen voor het stofferen van meubels als eetkamerstoel v/a € 45, loungestoel v/a € 250, bank v/a € 950, Daarvoor kunt u bij ons aankloppen. Contact ons 

U bent altijd welkom voor een vakkundig advies in onze showroom in Westervoort en maak kennis met de prachtige klassieke -moderne meubelstoffen- leer van alle merken De Ploeg , kvadrat, Reynaldo, Gabriel, enz. Meubelstoffering in alle soorten meubels modern of klassiek zijn bij ons in goede handen, Vraag direct ook voor u een scherpe offerte.

Wilt u meer info ? bel 026-3119308 of Contact ons stuur een Email,

Actie prijs B&B Italia bank Solo herstofferen

Actie prijs Harvink mr blues bank bekleden

Bank ingezakt? Reparatie mogelijk

Bank stofferen wilt u minder betalen

Meubelstoffeerderij vakkundig betaalbaar stofferen

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.