WAAROM krakende stoel niet bij kraak gezet

Home / WAAROM krakende stoel niet bij kraak gezet

WAAROM krakende stoel niet bij kraak gezet
WAAROM krakende stoel niet bij kraak gezet

Waarom krakende stoel niet bij kraak gezet

Moe en nerveus geworden van dagelijks krakende stoel, plus de vragen kraakt de stoel altijd zo! Ben ik op onderzoek gestart. Direct verbazing! ik wist niet dat er zoveel mogelijk was, tot ik met eigen ogen 450 prachtige meubelstoffen van modern tot klassiek van ‘art.’ deco tot designs van strepen bloemen pure luxes betaalbare kwaliteiten. Dus even niet direct bij de kraak.

Wat zijn de mogelijkheden om kraken te stoppen

Het advies en het voor mij verrichte werk van deze ambachtelijke bankstoffeerder ”altijd net iets beter” die kundig en eigenhandig mijn oude design stoel  (bijna bij de kraak gezet) zonder kraak geluid wist om te toveren tot weer een pronkstuk inclusief het vertrouwden eigen zitcomfort iets waar je vele avonden met een goed glas wijn weer van kunt genieten,

Zo ben ik weer een gelukkige vrouw geworden!

Natuurlijk maakte ik mijn De Bank Stoffeerder mijn complement waar op hij met enige trots antwoorden, je ziet maar weer, bij ons “altijd net iets beter” en dat voor  v/a € 750. incl stof. Geweldig toch!  Bank of stoel stofferen voor een goede prijs, dit gun ik niet alleen mijn vriendinnen maar u zeker ook.

NU ALLE MERKEN/MODEL 15%KORTING OP STOF/LEER 

Ook belangstelling voor het oplossen van u probleem?

Bezoek ook ons atelier en bekijk ons werk! Direct een keuze maken? Onze ruime sortering meubelstof -leer, ons advies-offerte altijd gratis, en zo geregeld. De Bank Stoffeerder  tel.026-3116308 Vraag direct je prijs.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.