Betaalbaar Vakmanschap

Home / Betaalbaar Vakmanschap
Betaalbaar Vakmanschap
Betaalbaar Vakmanschap

Betaalbaar Vakmanschap

voor al uw meubelstofferingen.

De Bank Stoffeerders “altijd net iets beter” hebben jarenlange ervaring en werken met de beste materialen. Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld. Hoe gaat zo’n stoffering nu in zijn werk? Om tot het beste resultaat te komen bij herstofferen kijken we naar alle details.

Een voorbeeld hiervan is de kwaliteit van de romp, de nodige reparatie, zit-rug kussens vullen, het kapotte schuimmateriaal vernieuwen. Een totale inspectie dit om zeker te zijn voor dat we aan een nieuwe stof-leer stoffering beginnen.

Actie tijdelijk een 15% korting op al onze stof of leer prijzen. Contact ons

Het stofferen in stof of leer van een stoel v/a € 75 fauteuil v/a € 250  bank v/a € 850 kosten, geheel afhankelijk van stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons. 

Wilt u meer informatie over u bank of stoel stofferen goede prijs.  stuur ons een Email: info@debankstoffeerder.nl  Telf 026-3119308  Contact ons  Bezoek onze showroom met wel 450 stof en leer stalen maak kennis met deze prachtige meubelstoffen. De Ploeg  Romo  Kvadrat  enz…

Actie prijs B&B Italia bank Solo herstofferen

Actie prijs Harvink mr blues bank bekleden

Bank ingezakt? Reparatie mogelijk

Bank stofferen wilt u minder betalen

Meubelstoffeerderij vakkundig betaalbaar stofferen

 

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.