Verhaal achter De Bank Stoffeerder

Home / Verhaal achter De Bank Stoffeerder

Verhaal achter De Bank StoffeerderVerhaal achter De Bank Stoffeerder

De Bank Stoffeerder is een modern meubel stoffeer bedrijf waar we ons met name hebben verdiept in het vakkundig ambachtelijke stofferen-repareren-bekleden en herstofferen van klassieke, moderne design meubels, als Leolux,  Artifort,  Gelderland,  Gispen….Merken. Ook oude en nieuwe project-stofferingen zijn met onze ervaring en vakkennis in goede handen.

Gratis advies in eindeloos klassiek of modern stof of leer keuze.

Onze stoffeerders hebben veel klanten positief kunnen adviseren in hun proces wat nodig is voor het maken een passende stof of leer keuze met optimaal moderne klassieke meubelstof voor iedere dag voor perfecte bank of stoel stoffering resultaat.

Betaalbaar vakmanschap in meubel stoffering,

Betaalbaar vakmanschap in meubels design stoel stofferen, bank opnieuw bekleden.bank reparatie altijd net iets beter.
Wij staan altijd klaar voor het oplossen van u problemen bv zitting hoog-laag, bank kraakt, reparatie stoel, bank bekleden of lastig een stof-leer kleur keuze te maken voor een herstoffering van u meubels, wilt u dat wij gratis Contact ons helpen de volgende stap te maken met een voor u succesvolle nieuwe meubelstoffering?

Actie tijdelijk een 15% korting op al onze stof of leer prijzen. Contact ons

Vaak dure meubels vakkundig met beperkt budget herstofferen.

De Bank Stoffeerder ”altijd net iets beter” met veel ervaring altijd voor u klaar. Voorzien van 3 jaar C-B-M  garantie service, plus een budget vriendelijk prijs verschil kosten idee meubels bekleden van 40 tot wel 60% t.o.z van een nieuwe aankoop in u voordeel.

In veel gevallen is het voordelig bankhoes op maat stofferen of een versleten bank of stoel opnieuw te stofferen, dan een compleet nieuw meubel te kopen. De vaak dure meubels kunnen na een vakkundige opknapbeurt immers weer jaren mee. Contact ons

https://debankstoffeerder.nl/meubels-ingezakt-en-versleten-bekleden.

https://debankstoffeerder.nl/stoel-bekleden-van-stof-naar-leer-kosten/

https://debankstoffeerder.nl/oude-design-bank-stofferen-niet-duur/

https://debankstoffeerder.nl/stoel-herstofferen-door-pim-bespaart-u-vele-euros/

https://debankstoffeerder.nl/stoel-overtrekken-wat-kost-dat/

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.