Reparatie oude meubels of vakkundig herstofferen

Home / Reparatie oude meubels of vakkundig herstofferen

Design merkmeubels nieuw bekleden info prijs

Reparatie oude meubels of vakkundig herstofferen voordelig voor uw budget

Meubels reparatie of vakkundig herstofferen Design merkmeubels vintage meubels stofferen Waarom! Het zal u bekend zijn dat er aan deze meubels (nieuw) een flink prijskaartje hangt. Bijvoorbeeld de design merken als Gelderland, Leolux, Artifort, Rolf-Benz, Montis, enz…Dit is dan ook direct een goede reden de gerenommeerde design meubelmerken opnieuw te laten her-stofferen. Dit is altijd goed voor het milieu, duurzaam en uw budget Bijv. 40/50% goedkoper dan een nieuw designmeubilair aankoop tevens is een 100% garantie weer van toepassing.  

Design merkmeubels te duur? dan altijd nieuw bekleden.

Het stofferen in stof of leer van een stoel is v/a € 75. fauteuil v/a € 150  bank v/a € 800. geheel afhankelijk van model u wensen stof of leer kwaliteit en de slijtage staat van de meubelen. Maar dan nog altijd 40 tot 60% goedkoper en direct bij de stoffeerder zonder tussen handel dan een nieuwe aankoop. Vraag direct een vrijblijvende offerte Contact ons en uw hoort spoedig van ons.

Actie tijdelijk een 15% korting op al onze stof of leer prijzen. Contact ons

Bij Design merkmeubels nieuw bekleden  moderne bank perfect prijs in stof stofferen  u kunt kiezen voor een gedeeltelijk of een volledige stofferen van uw stoelen. U heeft een ruime keuze uit stof en leder. Moderne klassieke meubelstof voor iedere dag  Van alle bekende merken als De Ploeg, Kvadrat, Romo, Keymer, enz…..We kunnen zowel klassiek als moderne meubels stofferen. Beide stijlen hebben een specifieke uitstraling en we als De bank Stoffeerder voor ”altijd net iets beter” weten precies hoe we dit vakkundig moeten bewerken. Contact ons

https://debankstoffeerder.nl/meubels-ingezakt-en-versleten-bekleden.

https://debankstoffeerder.nl/stoel-bekleden-van-stof-naar-leer-kosten/

https://debankstoffeerder.nl/oude-design-bank-stofferen-niet-duur/

https://debankstoffeerder.nl/stoel-herstofferen-door-pim-bespaart-u-vele-euros/

https://debankstoffeerder.nl/stoel-overtrekken-wat-kost-dat/

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.